Duyuru
MİMARLIK ANABİLİMDALI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. YARIYIL DOKTORA VE YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA BAŞVURAN ADAYLARIN DİKKATİNE
7 Temmuz 2015 | 08:00

03 Ağustos 2015 saat 11.00'de Doktora Programı Sınavı

3 Ağustos 2015 saat 14.00'den itibaren Yüksek Lisans Programı sınavlarına başlanacaktır.

Sınava girecek adayların sayısının çok olması halinde 4 Ağustos 2015 günü saat 11.00'den itibaren

sınava devam edilecektir.

Sınavlar, Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanlığı katı 637 no'lu salonda yapılacaktır.

Yüksek Lisans Sınavına Girecek Öğrencilerin sınava gelirken, ALES belgesi, Yabancı Dil belgesi, lisans not ortalaması ve not dökümü, referans mektubu, niyet mektubu, portfolyolarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Doktora Sınavına Girecek Öğrencilerin sınava gelirken, ALES belgesi, Yabancı Dil belgesi, lisans not ortalaması ve not dökümü, Yüksek Lisans not ortalaması ve not dökümü, referans mektubu, niyet mektubu, portfolyolarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.