Duyuru
Birinci Sınıf Öğrencilerine Duyuru
30 Eylül 2020 | 23:01

Birinci sınıfa yeni başlayacak olan öğrencilerimizin dikkatine;

 

2020-2021 Güz Yarıyılı için Hazırlık sınıfını okuyacak olan öğrencilerimiz ders seçimleri esnasında yalnızca zorunlu HAZ-100 HAZIRLIK (İNG) dersini alacaklardır. Hazırlık sınavında başarılı olup sınıf atlayan birinci sınıf öğrencilerimizin ise aşağıda belirtilen listedeki dersleri almaları gerekmektedir.

Derse kayıt süreci ile ilgili bilgiler bölümümüz web sayfasından tüm öğrencilere duyurulmuştur.

Ders kayıt süreci ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamanız durumunda danışmanlarınız ile iletişime geçmenizi gerekmektedir. Ayrıca gerek gördüğünüzde iletişim için feyzahali@gazi.edu.tr adresinden Arş. Gör. Feyza Halı’ya ulaşabilirsiniz.

Birinci sınıfa başlayan tümöğrencilerimizin oryantasyonu(uyum programı) ve dersler hakkında bilgi edinmesi için bir iletişim platformu oluşturulması hedeflenmektedir. Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü iletişim platformunu oluşturmak için; öğrenci numaranız, adınız ve soyadınız, cep telefonu numaranız ve e-posta adresinizin (mümkünse g-mail veya gazi uzantılı) yer aldığı bilgilerinizi aşağıdaki linki tıklayarak bizlere iletebilirsiniz

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdToE6iSZh-_euGsw7FBBPusKPr-xJr1C36PP77Gaj2Mvb3wQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

Ayrıca birinci sınıf dersleri ile ilgili bilgi için Arş. Gör. A. Eren DEMİREL ve Arş gör Saliha ERDURMUŞ ile  a.demireleren@gmail.com ve salihaerdurmus@gmail.composta adresleri üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

 

Mimarlık Bölüm Başkanlığı

background image