Duyuru
2017-2018 1. Yarıyıl Lisansüstü Öğrenci Alımı Mülakatları
4 Ağustos 2017 | 08:49

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı I. yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Mülakatlarına Girecek Adayların Dikkatine

Anabilim Dalı

22 Ağustos 2017

Salı

Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 6. Kat 637 no'lu salon

Adayların, Fen Bilimleri Enstitüsüne başvurularda verilen belgelerin dışında ayrıca sınava gelirken Mimarlık Anabilim Dalı Mülakat Jürilerine teslim edilmek üzere yanlarında getireceği belgeler aşağıda belirtilmektedir:

-Yüksek Lisans Sınavına Girecek Öğrencilerin sınava gelirken, ALES belgesi, Yabancı Dil belgesi, lisans not ortalaması ve lisans not dökümü, referans mektubu, niyet mektubu, portfolyolarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

-Doktora Sınavına Girecek Öğrencilerin sınava gelirken, ALES belgesi, Yabancı Dil belgesi, lisans not ortalaması ve lisans not dökümü, Yüksek Lisans not ortalaması ve yüksek lisans not dökümü, referans mektubu, niyet mektubu ve portfolyoları ile yüksek lisans tezlerinin bir basılı kopyasını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

-Yabancı Uyruklu öğrenciler yukarıda istenilen belgelerin asıllarını ve birer kopyalarını yanlarında mülakat jürilerine getireceklerdir.